Film Fest Gent in Sphinx

8 oktober 2018
Al jarenlang is Sphinx een trotse partner van Film Fest Gent, hét filmfestival van België. Van dinsdag 09/10 tot vrijdag 19/19 is er ook dit jaar weer allerlei moois en interessants te beleven in onze zalen. De focus ligt niet op glamour, maar op een avontuurlijke filmprogrammering. Met een warm gevoel in ons hart kunnen we melden dat enkele films die in première gaan tijdens Film Fest Gent dit najaar ook in Sphinx zullen gaan draaien.
BB1

Zo gaan de Vlaamse pareltjes 'Girl' en 'Beautiful Boy', respectievelijk de openings- en slotfilm van Film Fest Gent, dit najaar in onze zalen draaien. Hetzelfde geldt voor het indrukwekkende nieuwe project van 'La La Land'-regisseur Damien Chazelle, wederom in samenwerking met Ryan Gosling, genaamd 'First Man'. Deze film gaat samen met 'Girl' in première op 17/10.

Ook andere publiekstrekkers zoals 'The Sisters Brothers' (vanaf 24/10), 'Dilili in Parijs' (vanaf 24/10), 'Cold War' (vanaf 31/10), 'McQueen' (vanaf 07/11) en 'Mary Shelley' (vanaf 14/11) zullen deze herfst de zalen van Sphinx met beelden overdonderen.  

Tenslotte zullen wij het mogelijk maken om voor enkele veelbelovende films - zoals 'Girl' en 'First Man' - tickets ruim voor aanvang van de voorstellingen online aan te kopen. Handig toch?