Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op. In de kast, de kelder, of onder het bed. Wanneer ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen, gaan ze samen het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf. 

Een geestige griezelfilm voor de hele familie, over het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt. Naast de broers Michael en Andrew Van Ostade, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Tine Embrechts, nieuwkomer Eva Luna Van Hijfte … en tal van weirdo's en wezens. 


Avant-première op maandag 1 november, in aanwezigheid van de gebroeders zelf, Michael en Andrew Van Ostade, en hoofdrolspeler Eva Luna Van Hijfte.

Hoe vier je Halloween beter dan met een geestige griezelfilm en trick or treat? Kom kijken in je griezeligste verkleedkledij of zeg het codewoord “bezetel” aan de kassa, en ontvang een traktatie.

maandag 1 november
Avant-première
woensdag 3 november
zaterdag 6 november
zondag 7 november
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.