19u30 Winterland
Winterland is de nieuwe productie van de mannen uit Jackson Hole. Dit is ski- en snowboardactie zoals het bedoeld is. De beste rijders, dikke bergen, diepe sneeuw en vooral heel veel stoke! Ook een must-see dus op het grote scherm!

21u00 Dapter
In april 2019 gingen Loïc Isliker, Paul de Groot en Sebastiaan Vreeken op trip naar Haines (Alaska). Het doel was om die typische spines die je zo vaak op films ziet die in Alaska geschoten zijn te rijden. Ze stonden voor een aantal serieuze uitdagingen, o.a. met het aantal downdays en de juiste windows om omhoog te gaan en te gaan skiën en snowboarden. En dus volgde er een voortdurende strijd om je aan te passen aan de wetten van Alaska en alle onverwachte zaken waar ze in die twee weken mee geconfronteerd werden.

21u30 Defiance
Het nieuwste project van freeride legende en wereldkampioen freeriden Victor de Le Rue! De beelden zijn weer meer dan indrukwekkend. De jongere broer van Xavier laat hier zien dat de lat van het snowboarden steeds hoger wordt gelegd!

21u45 Return to Send'r
Uiteraard mag de feature film van MSP niet ontbreken op deze lustrumeditie! Vier skiërs allemaal met een eigen kwaliteit en in verschillende fases van hun carrière. Met hun eigen stijl, in hun eigen gebieden en vooral met heel veel dikke actie. Mark Abma, Karl Fostvedt, Sam Kuch en Logan Pehota op locatie in Revy, Jackson Hole, Alaska en meer! Zoals ieder weer een echte must-see, deze nieuwe film van MSP.

23u15 Roadless
Jeremy Jones en Travis Rice samen in één film. Hoeveel mooier kan het worden? Samen met Bryan Iguchi gaan ze op pad in de wildernis van de Tetons. Dit keer geen helikopters die helikopters filmen, maar tien dagen lang earn your turns. De meest pure snowboardfilm van dit jaar!