⚠️Om de verdere verspreiding van het coronavirus (covid-19) tegen te gaan, hebben we in overleg met de ROH besloten de resterende voorstellingen in dit opera- en balletseizoen te annuleren. Ook de vertoningen die oorspronkelijk een nieuwe datum hadden gekregen (‘Fidelio’ en ‘Het Zwanenmeer’) zullen niet meer doorgaan.

Ticketkopers worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht.


Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. 

Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.