Vijftien jaar geleden kende iedereen vader Bob als Mr. Incredible, een held die even makkelijk een katje uit de boom redde als een bankoverval verijdelde. Na een mediahetze zijn alle superhelden gedwongen omgeschoold.

Sindsdien woont de familie Parr in een saaie buitenwijk. Bob werkt bij een verzekeringsmaatschappij, verruilde zijn superauto voor een middenklasser, en heeft een enorme buik. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 'We doen normaal, maar we zijn het helemaal niet.'

De overstap naar een normaal leven blijkt een moeilijke stap voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jacks groeiende superkrachten. Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moet de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible!

___

Voorprogramma met kortfilm 'BAO' (duur: 8')

Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.