Een jong koppel in New York doorloopt de vele fases der liefde: de vonk die overslaat tijdens hun studies, het huwelijksbootje en de geboorte van het eerste kindje. Ja, Abby (Olivia Wilde) en Will (Oscar Isaac) zijn de belichaming van het perfecte liefdesverhaal. Totdat hun leven een onverwachte wending neemt. Een tragisch ongeval beïnvloedt niet enkel de levens van de mensen om hen heen, maar ook die van vreemden aan de andere kant van de wereld, waardoor een opmerkelijke parallel ontstaat. 

‘Life Itself’ is groots en ambitieus. De film biedt een nauwkeurige studie van connecties tussen verschillende mensen: tussen geliefden, tussen kinderen en ouders, en zelfs tussen het verleden en het heden. Regisseur en schrijver Dan Fogelman, ook bekend van ‘Crazy, Stupid, Love.’ en de hitserie ‘This Is Us’, verzamelde een sterrencast bij elkaar om dit aardse verhaal tot leven te brengen en het resultaat is verrassend, ontroerend en inspirerend. 

Geloof ons, je weet niet wat je te wachten staat. Inderdaad ... net zo onvoorspelbaar als het leven zelf. 

Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.