⚠️  De vertoning van 'Mind My Mind' + 'Ket & Doc: Radio Felix' wordt mogelijk verplaatst naar een latere datum  ⚠️

Dit om de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Wie een ticket had voor deze vertoning kan dit voorlopig behouden. Zodra we meer informatie hebben, word je op de hoogte gebracht via onze website en social media.'Mind My Mind'

Chris, een man met Asperger-syndroom, camoufleert zijn obsessie voor duikbommenwerpers dankzij de hulp van Hans, een klein mannetje dat in zijn hoofd woont en hem helpt te overleven in de sociale jungle. Vooral flirten en romantische relaties zijn een hele opgave omdat ze samengaan met duizenden ongeschreven regels en uitzonderingen. Wanneer zoöloog Gwen hem uitnodigt om naar haar favoriete kameleon te komen kijken, wordt Hans' flirtplan in werking gesteld. Maar dan gaat de kameleon dood en zoekt Gwen troost.

Regisseur Floor Adams werkte 6 jaar aan deze film waarin ze haar professionele en persoonlijke ervaringen met mensen met verschillende vormen van autisme verwerkte. 'Mind My Mind' is een hoopvolle, optimistische film die iedereen aanmoedigt om geduldig met elkaar te zijn en niet te snel te oordelen.
 

'Ket & Doc: Radio Felix'
Felix is presentator van zijn eigen radioprogramma: Radio Felix! Hij bericht over politieke wantoestanden en spannende tenniswedstrijden in zijn eigen verzonnen nieuws-wereld. Op school wordt Felix vaak op de proef gesteld door zijn autisme. Hij gebruikt zijn radioprogramma om de confrontaties op school beter te begrijpen.

'Radio Felix' maakt deel uit van Ket & Doc 2020. Dat is ieder jaar vijf nieuwe kinderdocumentaires van Vlaamse bodem. In dit unieke format bekijk je de wereld telkens 15 minuten lang door de ogen van een kind. En hun verhalen zijn allemaal waar gebeurd. Ket & Doc is een project van VAF, Ketnet en JEF.

Volg de updates op onze website en social media.