Cassie (een fenomenale Carey Mulligan) leidt een schijnbaar eentonig leven. Ooit was ze een veelbelovende geneeskundestudente, maar na een mysterieus incident stopte ze met haar opleiding. Nu woont ze bij haar ouders en werkt ze overdag in een onopmerkelijk koffiehuisje als barista. ’s Avonds houdt ze er echter een uitzonderlijke hobby op na. Dan trekt ze haar stoute schoenen en haar meest stijlvolle outfit aan, doet ze alsof ze zich bijna bewusteloos drinkt, en wacht ze tot een “bezorgde, vriendelijke kerel” haar mee naar huis neemt. Wanneer ze eens thuis aangekomen toch bloednuchter blijkt te zijn, beleven de mannen de schrik van hun leven. Afrekenen met toxische mannen houdt haar op de been, tot een onverwachte ontmoeting haar de kans geeft om het verleden recht te zetten.

Regisseur Emerald Fennell mocht voor haar ‘Promising Young Woman’ de Oscar voor Best Original Screenplay mee naar huis nemen. 

maandag 27 september
dinsdag 28 september
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.