Fleetwood Mac was al een succesvolle band voor Stevie Nicks en Lindsay Buckingham Mick Fleetwood en de McVie’s vervoegden, maar zijn onmiskenbaar gitaartalent en haar magnifieke songs lanceerden de band tot wereldfaam. ‘Dreams’, ‘Rhiannon’, ‘Gypsy’, of het wondermooie ‘Silver Springs’ dat volgens de overlevering de final cut van hun spraakmakende album ‘Rumours’ net niet haalde, zijn maar enkele van de door Nicks gepende nummers die in het collectieve geheugen gegrift zijn. Ook als soloartiest scoorde ze heel wat hitjes, zoals ‘Edge of Seventeen’, waarvan Destiny’s Child overigens de riff leende voor hun ‘Bootylicious’.  

Hoog tijd dus voor een Stevie Nicks concertfilm! Haar ’24 Karat Gold’ tour wordt wereldwijd in geselecteerde bioscopen en filmtheaters uitgebracht. Herbeleef haar intuïtieve en intieme manier van vertellen en de persoonlijke verhalen achter een aantal van de beroemdste nummers in de muziekgeschiedenis. Met haar ongeëvenaarde carrière is ze de eerste vrouw die tweemaal is opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, zowel met Fleetwood Mac (1998) als als soloartiest (2019).

'Stevie Nicks: 24 Karat Gold' zit boordevol met de magie en energie van Stevie Nicks en belooft een onvergetelijke ervaring te worden op het grote scherm!