Vier jaar na de catastrofe in Jurassic Park op Isla Nublar nodigt John Hammond (Richard Attenborough) Dr Ian Malcolm (Jeff Goldblum) uit om een recent incident te bespreken: een gezin op een boottripje werd aangevallen door dinosaurussen op Isla Sorna, een nabij gelegen eiland. Hij onthult dat InGen haar experimenten oorspronkelijk op Isla Sorna was begonnen, maar dat de dino’s er na een storm werden achtergelaten. Nu leven de dinosaurussen er in het wild.

Hammond vraagt Malcolm om samen met een team het leven van de majestueuze beesten in het wild vast te leggen om zo van het eiland een beschermd natuurgebied te maken. Aanvankelijk is Ian niet geïnteresseerd maar wanneer hij hoort dat zijn vriendin, paleontoloog Sarah Harding (Julianne Moore), al ter plaatse is, zegt hij schoorvoetend toe. 

 


Iedere week kiest Xander De Rycke één van zijn favoriete films om op het grote scherm terug te zien! Elke avond doet hij zelf een korte inleiding en op aanvraag komt hij achter jou en je bubbel zitten en weetjes fluisteren. Jouw kans om films te ontdekken, herontdekken of ze simpelweg nog eens in de comfort van een cinema te zien.

Deze film speelt momenteel niet.