Zelfs wanneer we tijdens de lockdown veelal op onze filmhonger moesten blijven zitten, was er één man op wie we altijd konden terugvallen. Een man die ons het vertrouwde gevoel van zijn comfortfilms kon geven, maar ons ook altijd nieuwe meesterwerken liet ontdekken.

Een man die zijn performances componeert met een geweldige nuance, maar tegelijk ook gewoon graag eens goed loss geht. Een man die evenredig wordt gehaat en bemind - en bij ons primeert uiteraard de liefde. En omdat zo’n man ten gepaste tijde gevierd dient te worden, organiseren wij een Cage-a-thon!
 

Op za. 4 september staat op het programma:

14u - 'Leaving Las Vegas'
(de critically acclaimed Cage)

16u30 - 'Raising Arizona'
(de quirky Coen Cage)

18u30 - 'Vampire’s Kiss'
(de oorsprong van 90 procent van de memes Cage)

20u45 - 'Color Out Of Space'
(de Lovecraft Cage)

 


EXPO: Neem op zaterdag 4 september ook zeker een kijkje in ons café, waar illustratrice Lisa De Vriese de vruchten van haar eigen 'Quarantine Cage-a-thon' tentoonstelt.

De allerlaatste film die Lisa voor de lockdown in een bioscoop heeft gezien, was ‘Color Out of Space’, de afsluiter van deze topdag. Om de halfgod in de hoofdrol te vrijwaren van COVID heeft ze de acteur nadien - gelukkig maar - opgesloten in haar eigen Cage of Wonders, om hem pas anderhalf jaar later terug vrij te laten in een copieus buffet aan geïllustreerde reviews!
 


TICKETINFO: Je kan tickets kopen voor één of meerdere films in de Nicolas Cage-marathon aan de reguliere ticketprijzen. Als je tickets koopt voor de volledige marathon (4 films), duid dan eenmalig het "MARATHON"-ticket aan van 25 euro! Je krijgt automatisch toegang tot alle films.