3 maanden gratis film in uw kot

8 april 2020
Heb je nood aan je wekelijkse portie verborgen filmschatten, verse festivalfilms, cringy cultfilms en internationale klassiekers? Dan hebben wij het perfecte aanbod voor jou: MUBI! Op MUBI vind je 30 zorgvuldig geselecteerde films: elke dag gaat er eentje af en komt er een vers gekozen exemplaar bij. En als je een account maakt via onze link, krijg je 3 maanden gratis film voorgeschoteld om gezellig in uw kot te bekijken!
southland tales mubi

MUBI kiest elke dag een nieuwe Film of the Day, cureert verschillende themaselecties zoals 'A Journey into Indian Cinema', 'The New Auteurs' en 'Perfect Failures' met onder meer Richard Kelly's langverwachte maar niet overal even positief onthaalde opvolger van 'Donnie Darko': 'Southland Tales' (2006).

Schrijf je nu in bij MUBI*. Via deze link zijn de eerste 3 maanden gratis, en als je beslist om je account ook na de lockdown te houden, kan dat voor halve prijs!


*MUBI vraagt je betalingsgegevens, maar rekent de eerste drie maanden niets aan. Na drie maanden kan je ervoor kiezen om je abonnement op te zeggen (zonder kosten), of om het verder te zetten aan de helft van de reguliere prijs.