David Gilmour Live at Pompeii

22 augustus 2017
Deze concertfilm toont de hoogtepunten van twee spectaculaire optredens van David Gilmour in het legendarische amfitheater van Pompeii, in 2016. Wie toen niet bij de happy few was, kan deze muzikale explosie op wo. 13/09 eenmalig en in de beste kwaliteit meemaken. Bij ons in de cinema! Met Pink Floyd classics en uniek solo-materiaal. Een audiovisueel spektakel en een niet te missen special.
David Gilmour

De Britse zanger en gitarist David Gilmour gaf op 7 en 8 juli 2016 twee spectaculaire concerten in het Romeinse amfitheater van Pompeï als deel van zijn No. 1 album ‘Rattle That Lock’-tournee. 45 jaar eerder stond Gilmour op het podium van datzelfde legendarische amfitheater met zijn al even legendarische band Pink Floyd. 

Het optreden zonder publiek werd toen verfilmd door Adrian Maben in de documentaire 'Pink Floyd, live at Pompeï'. De twee concerten vorig jaar werden wél opengesteld voor het publiek. Enkele duizenden fans konden de optredens in het Romeinse amfitheater bijwonen, op de plek waar destijds gladiatoren vochten. De reacties op dit audiovisueel spektakel waren uitzinnig, de reviews unaniem lovend. 

Een bijzondere concertfilm die een artiest toont op de top van zijn kunnen, die met zijn band van wereldklasse een waanzinnige performance brengt en dat in een unieke setting.
MUST SEE!


Bestel nu je ticket en wees zeker van je plaats!