Een avondje film voor Valentijn

10 februari 2021
If it ain't broke, don't fix it. Voor Valentijn hebben we een klassieker in de aanbieding: een (uitgesteld) avondje cinema! Voor 30 euro krijg je een avondje film op Sphinx-maat bij je thuis cadeau én een uitgesteld avondje cinema in de vorm van twee filmbonnen, te gebruiken wanneer we weer open gaan. Uiteraard ook uiterst geschikt voor singles en knuffelcontacten, ons pakketje kleurt gewoon iets meer roze voor de gelegenheid.

Ons Valentijnpakketje bevat een zak Corners Popcorn Crisps Sweet & Salty, twee biertjes (een Liefmans kriek en een Omer) of twee non-alcoholische drankjes (rabarberlimonade en crodino) en een dvd of Blu-ray voor een filmavond op Sphinx-maat thuis! Bovendien vind je ook nog twee cinematickets voor een (uitgestelde) filmavond bij ons.

Bestel je Valentijnpakket hier.

Gelieve het gepaste bedrag over te schrijven op het bankrekeningnummer BE82 0682 3689 7568 op naam van BVBA Sphinx Produktie met vermelding "Valentijn" + je naam. Je zal een bevestigingsmail krijgen zodra we je betaling ontvangen hebben.

We leveren aan huis in Gent of je kan je bestelling zelf ophalen in het Sphinx café van maandag t.e.m. donderdag van 12u tot 17u of op zaterdag tot 18u.


Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar silke@sphinx-cinema.be.