Feestje in je slaapkamer met de lentebox van Dirty Movies Dirty Dancing💃

22 februari 2021
Dirty Movies Dirty Dancing stelde een Dirty Lentebox samen: 'Dirty Movies Dirty Dancing - The Bedroom Edition'! Haal een doos cinefiel, muzikaal, culinair en literair genot in huis met onder meer cocktails van Yugen Kombucha, popcorn van Madam Bakster, en een zinnenprikkelend audioverhaal van Vruchtvlees.fm. En de opbrengst gaat volledig naar Sphinx Cinema!

In de Lentebox vind je 2 cocktails, 14 pralines, 1 liter popcorn, 1 boek, 1 audioverhaal, 1 collageprint, 1 flesje massageolie, 1 playlist en 1 film(lijst).

Bestel je Lentebox hier.

De box is op vr. 19/3 en za. 20/3 af te halen in Gent, maar hij wordt ook aan huis geleverd in Gent, Antwerpen en Brussel.


Dirty Movies Dirty Dancing is een nightlifeconcept dat vintage pornofilms – toen ze nog echte scenario’s en goede muziek hadden – serveert op een bed van trage, vuile, geile beats. Een eerste editie vond plaats op 3 mei 2019 in Sphinx, Gent. De tweede op 18 januari 2020 in De Studio, Antwerpen. De datum voor de derde editie ligt al vast, maar tot die tijd is er Dirty Movies Dirty Dancing – The Bedroom Edition in de vorm van deze LENTEBOX. Alle opbrengsten gaan integraal naar Sphinx!