(Her)ontdek 'Jaws' en 'Breakfast at Tiffany's', en hun iconische score

27 september 2020
Sinds 2016 vertellen Robin Broos en Jeroen Struys de beste verhalen over de strafste filmmuziek in hun radioprogramma 'The Original Soundtrack' op Klara. In oktober 2020 verschijnt 'The Original Soundtrack' ook in boekvorm. Het perfecte excuus om uw favoriete films nog eens opnieuw te bekijken! En dat liefst op het grote scherm natuurlijk. Herontdek 'Jaws', 'Emmanuelle', 'Nightmare Before Christmas' en 'Breakfast at Tiffany's' op vrijdag om 20u30 van 27 oktober tot 18 december.
breakfast at tiffany's the original soundtrack robin broos

'The Original Soundtrack' is een radioprogramma van Robin Broos en Jeroen Struys op Klara. Sinds 2016 vertellen ze de beste verhalen over de strafste filmmuziek. In oktober 2020 verschijnt 'The Original Soundtrack' ook in boekvorm. Robin bundelde de strafste filmmuziek-verhalen in een heerlijk weetjesboek. Bovendien komt hij enkele van deze strafste scores toelichten in onze zalen.

Robin schetst in het boek 'The Original Soundtrack' een overzicht van de beste soundtracks ooit geschreven. Van jazz tot klassiek. Van Amélie Poulain tot Darth Vader. Van eigen land tot ver in de ruimte. Met veel gevoel voor leuke details, fijne weetjes en geweldige anekdotes. Kortom, het perfecte excuus om uw favoriete films nog eens opnieuw te bekijken. En dat liefst op het grote scherm natuurlijk! Herontdek 'Jaws', 'Emmanuelle', 'Nightmare Before Christmas' en 'Breakfast at Tiffany's'.

Meer info.