Paddington Marathon

23 oktober 2021
Vraag aan filmliefhebbers wat de beste prent aller tijden is, en je bent vertrokken voor een discussie van minstens een uur. Op Rotten Tomatoes prijkt echter één film boven alle andere uit: 'Paddington'. De kleine beer verslaat daarmee zelfs 'Citizen Kane'.

Ook de Gentse illustrator Jeroen Van Zwol (Zwoltopia) is grote fan. Samen met hem organiseren we op zondag 21 november én op zaterdag 27 november een Paddington-marathon.

UPDATE - EXTRA DATUM WEGENS SUCCES!
Paddington

De Gentse illustrator Jeroen Van Zwol (Zwoltopia) is al jarenlang fan van de twee Paddington-films. Als een ware missionaris probeert hij zijn generatiegenoten te overtuigen dat Paddington niet alleen fantastisch is voor kleine, maar ook grote filmfans. Om dat te bewijzen, organiseren we samen met hem een Paddington-marathon.

Voorzien van een intro in de juiste sfeer, met enkele goodies, een aangepast menu in het Sphinx café, en een grote liefde voor trivia en memes. Zwoltopia zal er bovendien ook enkele exclusieve Paddington themed prints aanbieden en signeren. In gelimiteerde oplage, enkel beschikbaar op dit event! Herfstige zondag, warme chocomelk en knus samen film kijken. Yes! LEES MEER

“If we are kind and polite, the world will be right.”
Paddington Bear


OP HET PROGRAMMA
zondag 21 november + zaterdag 27 november

14u00: Paddington, met introductie
16u15: Paddington 2 
18u00: printverkoop + signeersessie in het café