Wereldreizen via film

14 september 2023
Bolivia ligt niet naast de deur en ook Boliviaanse films vinden niet zomaar de weg naar onze zalen. Gelukkig is er FOMOFILM die parels als 'Utama' toch tot bij ons brengt. Eenmalig op het programma niet te missen!

Krijg je maar niet genoeg van het land van bestemming? Dan staat Atlas & Zanzibar paraat met een selectie reisgidsen en kaarten. Om weg te dromen vanuit je zetel of om meteen je koffer te pakken en de wijde wereld in te trekken.
Fomofilm - wereldreizen via film

Het oude echtpaar Virginio en Sisa woont op de immense hoogvlakte van de Andes. Hij zorgt voor hun kudde lama's, zij voor de dagelijkse watertoevoer. Die laatste taak wordt met de dag uitdagender. "De tijd is moe geworden", zegt een vriend tegen Virginio om de droogte te verklaren. Maar de waarheid is dat klimaatverandering het leven ondraaglijk maakt - niet dat het in de film ooit gaat over de opwarming van de aarde. 

Voor de vertoning is er opnieuw potluck! Haal je kookkunsten boven, breng een potje 'Bolivian style' mee en proef ook van wat anderen hebben bekokstoofd. Welkom vanaf 18u30! 

Donderdag 21 september, 20u30

KOOP TICKETS + Ontdek hier de selectie reisgidsen en kaarten van Atlas & Zanzibar.