Spilfiguur in het verhaal is Reza, een charismatische man die samen met zijn vrouw Hadis en hun zoon een simpel leven leidt op het Noord-Iraanse platteland. Het gezin leeft er van een vissenkwekerij. Reza wordt door de andere boeren echter argwanend bekeken omdat hij koppig weigert om zich in te laten met de systematische corruptie en omkoperij die de samenleving in een wurggreep houdt. Hij is, tenslotte, een integer man die zich nog liever in elkaar laat slaan dan zich te wenden tot illegale praktijken om zijn achterstallige betalingen af te lossen.

Zijn leven wordt een pak moeilijker wanneer een mysterieus, niet nader genoemd bedrijf, dat nauwe banden heeft met de lokale overheden, het op zijn stuk land gemunt heeft. Het hek is helemaal van de dam wanneer hij een deel van zijn vissen dood aantreft nadat het irrigatiekanaal dat hen van water en voedsel voorziet, werd afgesloten. Langzaam maar zeker realiseert de woedende en wanhopige Reza zich dat hij moet opboksen tegen intimiderende krachten die zijn petje te boven gaan.

Een krachtig drama over corruptie dat een fatalistische, grimmige sfeer destilleert uit de winterse landschappen van landelijk Iran. 

Deze film speelt momenteel niet