Anja (Andrea Bræin Hovig) keert vermoeid maar voldaan terug van een internationale tour met haar dansgezelschap voor enkele weken quality time met haar gezin tijdens de feestdagen. Thuiskomen voor kerst blijkt al meteen minder idealistisch dan ze zich had voorgesteld. Tot haar ergernis ontdekt ze dat haar partner Tomas (Stellan Skarsgård) zijn oudste dochter uit een vorig huwelijk heeft opgezadeld met de zorg voor hun jongere kinderen om zelf professionele uitdagingen achterna te gaan. 

Bovendien voorspellen hevige hoofdpijn, duizeligheid en oogproblemen weinig goeds. Een MRI later krijgt ze de hartverscheurende diagnose: een hersentumor en nog maar drie maanden te leven. Anja’s terminale ziekte plaatst haar relatie met Tomas in een ander perspectief. Al jaren delen ze een huis en een gezin, maar verder hebben de twee nog maar weinig gemeen. Zal deze klap hen opnieuw samen brengen, of kunnen ze beter gewoon opgeven? 
 

Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.