Presentatie en animatie zal verzorgd worden door Het Spectrum Gent. Bij deze kortfilmcompilatie staan o.a. de volgende animatiefilms op het programma:

Between the lines 

Swinging jazz, dansende heupen en knipperende wimpers. Een zebra op zoek naar een partner. Een charmante animatiefilm die een liefdesverhaal brengt op het ritme van de jazz muziek.

Maria Koneva / Rusland 2018 / 0u 04min
 Ma Mama

Twee geliefden verdwalen in een jungleachtig woud en komen onderweg heel wat gekke dieren tegen, zoals dansende olifanten! Geïnspireerd door de Afrikaanse muziek en maskers brengt deze animatieclip voor de hele familie een warme boodschap van liefde en ontdekking. Maakster Katy Wang studeerde pas af aan de Kingston University in Engeland.

Katy Wang / Frankrijk 2018 / 0u 04min
 Kuap

Een klein dikkopje blijft alleen achter in de vijver. Op één of andere manier is hij geen kikker geworden. Maar niet getreurd, de lente komt wel terug! In dit simpele maar vrolijke sprookje over opgroeien, geeft regisseur Hedinger een positieve boodschap mee voor het hele gezin. Dankzij de echte beelden en de grappige animaties komt de vijver helemaal tot leven.

Nils Hedinger / Zwitserland 2018 / 0u 07min
 Comme un éléphant dans un magasin de porcelaine

Een olifant in de porseleinwinkel. We kennen allemaal het spreekwoord, maar wat als dit letterlijk zou gebeuren? En hoe lost de eigenaar van de porseleinwinkel dat probleem op? Dat is het uitgangspunt van deze vrolijke Pixar-waardige animatiefilm, van een jong regisseurscollectief geleid door Louise Chevrier met muziek van Erwann Chandon.

Louise Chevrier, Luka Fisher, Rodolphe Groshens, Marie Guillion, Estelle Martinez, Benoit Paillard en Lisa Rasasombat / Frankrijk 2015 / 0u 05minAthleticus -  Tischtennis

CGI dieren strijden tegen elkaar in een sportwedstrijd in inborst en dichtkunst. De dieren zullen onverwachte humor en poëzie halen uit de obstakels die ze moeten overwinnen. Het is de derde keer dat Filem’On werk van deze regisseur toont.

Nicolas Deveaux / Frankrijk 2018 / 0u 02min
 Out Fishing

Betty is een eenzaam, hongerig katje. Het is niet leuk alleen te zijn, en enkel afval te vinden, terwijl de andere dieren wel vrienden hebben … zelfs de bananenvogels. Maar dan, op een dag, vindt Betty inspiratie, en dat is het begin van een geweldig avontuur.

Uzi Geffenblad / Zweden 2018 / 0u 10min
 Small Forest Stories 

Een kleine, sluwe vos trekt erop uit, op zoek naar andere dieren. Niemand is een betere spoorzoeker! Onderweg komt hij vooral vriendjes tegen. Alle dieren in het bos zijn anders, maar toch sluiten ze vriendschap. Deze schattige film, met prachtige klassieke muziek geschikt voor de allerkleinsten, screende ook op het BUFF in Malmö, Zweden.

Veronika Fedorova / Rusland 2017 / 0u 03min

Deze film speelt momenteel niet.