Penguin and whale
Ezequiel Torres, Pablo Roldán
Argentinië 2021, 2min 40sec

Een kleine pinguïn krijgt elk jaar bezoek van zijn vriend de walvis, Op een dag kan de pinguïn nergens meer heen want door de opwarming van de aarde zijn alle gletsjers gesmolten! Samen met de andere dieren gaan ze op zoek naar een oplossing ...

Smile
Jonas Forsman
Zweden 2021, 7min

Op een ochtend ontwaakt GRoM met een zuur gezicht. Niet het circus, noch magische brouwsels kunnen een lach bij hem tevoorschijn toveren, tot een dikke knuffel van een goede vriend plots wonderen doet.

Kiki The Feather
Julie Rembauville
Frankrijk 2020, 5min 47sec

Het gekooide kanarievogeltje Kiki droomt van een vrij leven samen met de andere vogels buiten. Op een dag kan hij ontsnappen. Maar dan beginnen de echte uitdagingen pas! 

Je suis un caillou (I am a pebble)
Mélanie Berteraut, Yasmine Bresson, Léo Coulombier, Nicolas Grondin, 
Maxime Le Chapelain, Louise Massé 
Frankrijk 2020, 6min 30sec

Bubble, een jonge otter, woont samen met drie mosstenen en beschouwt ze als haar familie. Maar wanneer ze zich bewust wordt van hun ware aard, moet ze haar eenzaamheid onder ogen zien. 
Een teder verhaal in 3D-animatie, door zes filmstudenten.

URSA - The song of the Northern lights
Natalia Malykhina
Noorwegen 2021, 10’min 20sec

Een ijsbeer, alleen op de noordpool, volgt het noorderlicht op zoek naar zijn mama. Sommigen dieren proberen zijn pad te verhinderen, maar hij maakt ook nieuwe vriendjes onderweg.

Katu Katu
Giedrė Boots
Lithouwen 2021, 6min

Een wonderlijke mix van live-actionbeelden van een poes en geanimeerde tekeningen waarin een bolletje wol een rups helpt om een prachtige vlinder te worden! 

dinsdag 2 november
vrijdag 5 november