Vals&Rumba
Laura Delgado, Eduardo Rodriguez
ES, 2020, 6’02”

Een dromend standbeeld en "Rumba", een heel bijzondere robotschoonmaker die in een museum werkt, raken bevriend.... Een schattig verhaal over vriendschap, opoffering en het belang van de herinneringen en verlangens die we hebben.

Kiko et les animaux
Yawen Zheng
FR, 2020, 7’28”

Kiko is een nachtmerrie voor alle dieren. Hij pest hen de hele tijd, zelfs de kleinste muis kan niet aan hem ontsnappen! Hoe kunnen de dieren hem doen inzien dat zij net als hij in staat zijn tot emoties en liefde en zijn respect verdienen?

The scariest one
Pavel Nikiforov
RU, 2020, 8’

Een reusachtige buffel die iedereen schrik aanjaagt, wordt verstoten en gaat op de vlucht. Door de vriendschap met een klein vogeltje zal hij zijn angsten overwinnen en zijn eigenwaarde terugvinden. Een schilderachtige animatie met een verrassend einde.

BATTERY DADDY
JEON Seung-bae
KR, 2021, 6’20”

“Papa batterij" is verantwoordelijk voor elke hoek van het huis, zoals het speelgoed van de kinderen, afstandsbedieningen en deursloten. Iedereen kan altijd op hem rekenen. Maar op een dag brengt een plotselinge stortbui op weg naar de vallei hem in levensgevaar…

Alaska
Oxana Kuvaldina
RU, 2020, 7’06”

Een jonge husky hond symboliseert de geest van Alaska Peninsula. Hij brengt het noorderlicht in plaats van schaduw en is steeds op zoek naar vriendschappen.

A Tiny Tale
Sylvain Cuvillier, Chloé Bourdic, Théophile Coursimault, Noémie Halberstam, Maÿlis Mosny, Zijing Ye
FR, 2020, 7’33”

Een verlaten hond, vastgebonden aan een straatlantaarn en een astronaut en cycliste die steeds haar beste score wil verbeteren, ontmoeten elkaar.  Een speelse en aparte animatiefilm door 6 studenten van de Supinfocom Rubik Filmschool.

donderdag 4 november