Manu (Grégoire Ludig) is altijd op zoek naar een lucratieve bijverdienste en heeft weinig morele bezwaren als het gaat om de legaliteit van zijn odd jobs. Wanneer hij gevraagd wordt om een verdacht koffertje van persoon A naar persoon B te brengen voor een behoorlijk bedrag, twijfelt hij geen seconde. Met zijn maatje Jean-Gab (David Marsais), een andere goedbedoelende nietsnut, steelt hij een auto en vertrekt hij onbezonnen op roadtrip.

Het duurt niet lang tot de mannen merken dat uit de koffer een verdacht gezoem weerklinkt. Ze ontdekken geen haardroger, maar een gigantische huisvlieg. Dit brengt Manu en Jean-Gab op een lumineus idee: ze gaan de vlieg trainen om banken te overvallen. Zal dit duo, dat simpele taken zoals een maaltijd klaarmaken laat eindigen met een uitgebrande caravan en een gijzelaar, in hun opzet slagen?

Regisseur Quentin Dupieux (‘Rubber’, ‘Deerskin’) voorziet bijrollen voor Roméo Elvis en Adèle Exarchopoulos in een bizar maar uiterst vermakelijk staaltje feelgoodfilm.

zondag 20 juni
maandag 21 juni
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.