Bij deze kortfilmcompilatie staan o.a. de volgende animatiefilms op het programma:

Red & The Kingdom of Sound 

Wat als muziek een stad was ? Met elk instrument als buurt in een andere architecturale stijl, met elke noot als een kleurrijk personage. Regisseur Philip Gomm is een instructeur van graphic design en animatie, en is ook schrijver. Hij weet in deze kortfilm een symfonie te visualiseren in een ode aan de originele compositie uit 1945 van Benjamin Britten.

Philip Gomm / Groot-Brittannië 2018 / 0u 18min
 Tricky Violin

Lara is een klein meisje met een grote viool. Ze oefent veel, maar ach… het lijkt maar niet te lukken. Teleurgesteld gaat ze naar het park, waar een familie vossen haar inspireert en aanmoedigt! Een geweldig verhaaltje over zelfvertrouwen en vriendschap, dat ook speelde op het 58ste Zlin Filmfestival in Tsjechië.

Olya Golubeva / Ierland 2017 / 0u 02min
 The Theory of Sunset

Een dapper mannetje fiets elke nacht door het bos. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de zon op tijd opkomt, natuurlijk! In dit grappig geanimeerde sprookje vertelt regisseur Sokolov met veel verbeelding een verhaal van toewijding, zonder woorden. De film won de Golden Horse award op het Filmfestival van Dresden in 2018.

Roman Sokolov / Rusland 2018 / 0u 16min
 Dimanche

Ontslaan wegens incompetentie uit de Week-machine, dat is het lot van Zondag. Hij ontmoet echter een mysterieuze dubbelganger die hem op een ballade doorheen de elementen neemt. Een dromerige, innerlijke reis die Zondag terug bij de Week-machine brengt …

Fanny Dreyer, Gael Kyriakidis / Zwitserland 2018 / 0u 10min
 Threads

In een wereld waar mensen steeds connectie zoeken, zijn een vrouw en een klein kind verbonden als moeder en dochter. In de veilige bubbel van haar moeders bescherming zal het meisje leren wat liefde en vertrouwen is, en uiteindelijk haar eigen verbindingen maken.

Torill Kove / Noorwegen 2017 / 0u 09min

Deze film speelt momenteel niet.