De naam Jeffrey Dahmer doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen, maar de tiener pleegde op 18-jarige leeftijd zijn eerste moord, drie weken nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school. De film vertelt het verhaal van de beruchte moordenaar, necrofiel en kannibaal vlak voor hij de schoolbanken verliet.

De jonge Jeff is een onhandige tiener die roadkill verzamelt en geobsedeerd raakt door een jogger in zijn buurt. Tegelijk probeert hij om te gaan met zijn instabiele moeder en goedbedoelende vader. Dahmer begint raar te doen op school, en met zijn maffe gedrag wint hij een groep muzikale nerds voor zich die de Dahmer Fan Club oprichten. Maar dit nieuwe kameraadschap kan zijn steeds slechter wordende gedrag niet verhullen. Terwijl de diploma-uitreiking op school nadert, balanceert hij steeds meer op het randje van de waanzin.

Ross Lynch neemt de rol op van de jonge Dahmer. Een opvallende keuze, omdat Lynch vooral bij jonge kijkers bekend is. De nu 22-jarige Lynch brak door als ‘Austin’ in de Disney-reeks ‘Austin & Ally’.

Deze film speelt momenteel niet.