Thomas is een jonge en talentvolle banketbakker in Berlijn. Zijn koekjes en taarten zijn zo bijzonder dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israël, daar speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn is. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Maar op een dag wordt het stil, waarna Thomas vervolgens hoort dat Oren bij een auto ongeluk is omgekomen. In allerijl besluit hij naar Jeruzalem te gaan om het fijne daarvan te weten te komen.

Hij maakt er kennis met Anat, de van niets wetende weduwe van Oren, maar verzwijgt zijn relatie met haar man. Ze blijken het zo goed met elkaar te kunnen vinden dat Thomas haar succesvol in haar lunchroom gaat assisteren. Ook Anat valt steeds meer voor hem, waarna Thomas hevig in conflict komt met zijn geweten. 

Deze debuutfilm van de Israëlische regisseur Ofir Raul Graizer is een teder, humaan verhaal over rouw en verborgen liefde met een complexe gelaagdheid van sociale en religieuze thema’s waarbij ook de positie van de Israëlische vrouw sterk naar voren komt.

Deze film speelt momenteel niet.