Rebecca leeft al vijf jaar met kanker. Haar man Bart en hun drie jonge dochters Helena, Elodie en Feline gaan hier elk op hun eigen manier mee om. Nu het einde dichterbij komt, groeit Rebecca’s verlangen om bewust afscheid te nemen. Dat gebeurt op een zeer open, liefdevolle en serene manier. Het afscheid onthult de essentie van het leven. 

Fernand en Emma zijn een oud en kinderloos stel. Ze waren en zijn nog steeds elkaars grote liefde. Al mijmerend kijken ze terug op een mooie tijd samen. Voor Emma is een leven zonder Fernand, met wie ze 62 jaar samen was, bijna ondenkbaar. De hoogbejaarde Delphine woont in bij haar dochter Myriam. Haar nieren gaan snel achteruit en een onverwerkt verdriet valt haar zwaar. Gelukkig staat Myriam aan haar zijde om met liefde en de nodige humor voor haar te zorgen. 

Zonder voorbij te gaan aan de ernst, is ‘Touching Infinity’ een film van hoop en lichtheid tijdens deze laatste groeifase van het leven. Van de maakster van ‘Feel My Love’ komt deze uitzonderlijke, warme film over de troostende schoonheid en kracht van afscheid nemen.
 

"De film ziet er prachtig uit in breekbare, machteloze menselijkheid."
Dirk De Wachter
Deze film wordt momenteel niet vertoond.