Harvey Weinstein begon in de jaren 70 als concertorganisator in Buffalo en groeide uit tot een van de grootste Hollywoodfilmproducenten ooit. Zijn bedrijf Miramax bracht in de jaren 90 succesfilms voort als ‘Pulp Fiction’ en scoorde Academy Awards met onder meer ‘The English Patient’ en ‘Shakespeare in Love’. Ook met zijn volgende bedrijf ‘The Weinstein Company’ bleef hij de producer van Hollywoods grootste kassuccessen. Tot in 2017 zijn gedrag tegenover vrouwelijke medewerkers aan het licht kwam.

Toen journalist Ronan Farrow eind 2017 in een reeks artikelen voor The New Yorker het jarenlange misbruik van filmtycoon Harvey Weinstein blootlegde, stond niet enkel de filmindustrie maar de hele wereld op z’n kop. Deze reeks, waarvoor Farrow de prestigieuze Pulitzer Prize ontving, lag aan de basis van de Me Too-beweging en ontketende duizenden getuigenissen.

‘Untouchable’ geeft het woord aan verschillende vrouwen die met Weinstein samenwerkten – van actrices tot assistenten – en schetst zo een onthutsend beeld van het misbruik en de intimidatie.  

Deze film speelt momenteel niet.