De Venezolaanse Ariel gaat door een moeilijke periode: op haar werk komt ze vaak in contact met afkeurende, kortzichtige vrouwen, en wanneer ze ’s avonds thuiskomt bij haar moeder wacht haar opnieuw zo’n afkeurende, kortzichtige vrouw, die bovendien doodziek is. Gelukkig heeft ze haar vriend. Maar wanneer ze voor de eerste keer seks hebben, voelt het alsof ze doormidden wordt gescheurd.

Haar moeder verwijst haar door naar dokter Clemencia, die haar wel enkele middeltjes voorschrijft, maar niets helpt. De stilte waarmee haar moeder haar omringt is toxisch en traumatisch. Maar dan ontdekt Ariel zelf de waarheid: ze werd interseksueel geboren en onderging als kind verschillende chirurgische ingrepen zodat ze als meisje opgevoed kon worden.


Deze film wordt voorafgegaan door de kortfilm:

'Lolo'
In deze coming-of-age-komedie trachten de 11-jarige openlijk homoseksuele Lolo en zijn vrienden hun seksualiteit beter te begrijpen. 
Leandro Goddinho, Paulo Menezes, Duitsland, Brazilië 2019, Engels gesproken, 13 min

zaterdag 1 februari
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.