De Venezolaanse Ariel gaat door een moeilijke periode: op haar werk komt ze vaak in contact met afkeurende, kortzichtige vrouwen, en wanneer ze ’s avonds thuiskomt bij haar moeder wacht haar opnieuw zo’n afkeurende, kortzichtige vrouw, die bovendien doodziek is. Gelukkig heeft ze haar vriend. Maar wanneer ze voor de eerste keer seks hebben, voelt het alsof ze doormidden wordt gescheurd.

Haar moeder verwijst haar door naar dokter Clemencia, die haar wel enkele middeltjes voorschrijft, maar niets helpt. De stilte waarmee haar moeder haar omringt is toxisch en traumatisch. Maar dan ontdekt Ariel zelf de waarheid: ze werd interseksueel geboren en onderging als kind verschillende chirurgische ingrepen zodat ze als meisje opgevoed kon worden.


Deze film wordt voorafgegaan door de kortfilm:

'Lolo'
In deze coming-of-age-komedie trachten de 11-jarige openlijk homoseksuele Lolo en zijn vrienden hun seksualiteit beter te begrijpen. 
Leandro Goddinho, Paulo Menezes, Duitsland, Brazilië 2019, Engels gesproken, 13 min


Voor de film kan je ook nog deelnemen aan de workshop 'Borsten haken' door Marthe Verhoest. Marthe nodigt je graag uit om dit handwerk te verrichten in combinatie met een tikkeltje humor en een intieme conversatie. Ze opent graag de discussie over de betekenis van vrouwelijk naakt wanneer de blik van de ander zou verdwijnen. Meer info vind je hier.

Deze film speelt momenteel niet.