Cage of Wonders: Nicolas Cage-marathon!

1 juli 2021
Op zaterdag 4 september openen we onze Cage of Wonders. Vanaf 14u kan je de hele dag bij ons terecht voor een Nicolas Cage-Marathon.

Op het programma staan de Oscarwinnende film 'Leaving Las Vegas', 'Raising Arizona' van de gebroeders Coen, het prettig gestoorde 'Vampire's Kiss' en de in België nog maar zelden vertoonde 'Color Out of Space', naar een verhaal van H.P. Lovecraft.
cage of wonders nicolas cage sphinx cinema vampire's kiss

Zelfs wanneer we tijdens de lockdown veelal op onze filmhonger moesten blijven zitten, was er één man op wie we altijd konden terugvallen. Een man die ons het vertrouwde gevoel van zijn comfortfilms kon geven, maar ons ook altijd nieuwe meesterwerken liet ontdekken.

Een man die zijn performances componeert met een geweldige nuance, maar tegelijk ook gewoon graag eens goed loss geht. Een man die evenredig wordt gehaat en bemind - en bij ons primeert uiteraard de liefde. En omdat zo’n man ten gepaste tijde gevierd dient te worden, organiseren wij een Cage-a-thon!

Op za. 4 september staat op het programma:

14u - 'Leaving Las Vegas'
(de critically acclaimed Cage)

16u30 - 'Raising Arizona'
(de quirky Coen Cage)

18u30 - 'Vampire’s Kiss'
(de oorsprong van 90 procent van de memes Cage)

20u45 - 'Color out of Space'
(de Lovecraft Cage)

 

Meer info vind je hier.


EXPO: Neem ook zeker een kijkje in ons café, waar illustratrice Lisa De Vriese de vruchten van haar eigen 'Quarantine Cage-a-thon' tentoonstelt. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 2 september om 19u00.
De finissage is op zondag 26 september om 16u00.


TICKETINFO: Je kan tickets kopen voor één of meerdere films in de Nicolas Cage-marathon aan de reguliere ticketprijzen. Als je tickets koopt voor de volledige marathon (4 films), duid dan eenmalig het "MARATHON"-ticket aan van 25 euro! Je krijgt automatisch toegang tot alle films.