In avant-première

6 november 2017
Enkele avant-premières om naar uit te kijken deze maand. Gisteren mochten we nog 180 bezoekers ontvangen voor 'Vele Hemels', die nu woensdag ook officieel van start gaat. Morgen (di. 7/11) vertonen we 'Mountain' in aanwezigheid van de regisseuse. En volgende week (wo. 15/11) kan je naar Gouden Palm-winnaar 'The Square'. Op za. 25/11 en zo. 26/11 zijn er avant-premières voor jong en oud, met de fenomenale Japanse anime 'Your Name' en een prachtig nieuwe Disney-Pixar die zich afspeelt tegen de achtergrond van het kleurrijke Mexicaanse Dodenrijk: 'Coco'.
Your Name

Mountain: Overmand door eenzaamheid sluipt een jonge vrouw 's nachts het huis uit, om rond te dwalen op een obscuur Joods kerkhof. Een warm pleidooi voor de vrouwelijke begeerte. 

The Square: Ruben Östlund maakt na 'Turist' een nieuwe film en haalde daarmee de eerste Gouden Palm voor Zweden binnen. Een satire over moraal, mannelijkheid en kunst. 

Your Name: Een magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. De Japanse animatiecineast Makoto Shinkai overtreft alle verwachtingen met deze overweldigende body-swap romance.

Coco NV / Coco OV: Dompel je onder in het Mexicaanse feest, Dia de los Muertos! In deze bruisende, muzikale film gaat de jonge Miguel op zoek naar het verhaal achter zijn familiegeschiedenis.