Leven na de Gentse Feesten

30 juli 2019
Na de Gentse Feesten blijven het Sphinx café en de cinema gewoon open! Zoek een zonnig plekje op ons terras of een lekker fris plaatsje in onze zalen en geniet van een verfrissend drankje of een meeslepende film. Met een splinternieuwe zomerkaart in ons café en enkele langverwachte premières in onze cinema (de nieuwe Tarantino, iemand?) zit je bij ons steeds goed!
once upon a time in hollywood sphinx

Zomer in ons café

Tijdens de warmste maanden van het jaar geven we onze drankkaart een zonnige toets met heerlijke cocktails en zomerse pintjes, maar ook verfrissende mocktails en alcoholvrije en -arme biertjes. Uiteraard is ook onze standaard drankkaart nog steeds beschikbaar. Bekijk hier onze zomerkaart.
 

Zomer in onze cinema

Komkommertijd, daar doen we niet aan mee. We hebben weer enkele prachtige premières voor jullie klaarstaan zoals de langverwachte nieuwe Tarantino (waarvoor je vanaf morgen al kaartjes kan kopen!) 'Once Upon a Time in Hollywood', de adembenemende klassieker ‘Solaris’ van Andrei Tarkovsky en tevens zijn antwoord op ‘2001: A Space Odyssey’, en de zomerfilm der zomerfilms: Harmony Korine’s ‘The Beach Bum’.