Film beleef je het best in de cinema. De kijkdoos laat kinderen van 4 tot 12 jaar daarvan genieten en biedt hen tegelijk een andere kijk op film. We brengen films uit alle hoeken van de wereld en hebben oog voor genres en technieken. De kijkdoos bevat fictiefilms, animatie en zelfs documentaires. 

Wekelijks staat er een andere film op het programma, met vertoningen op woensdag, zaterdag en zondag om 14u30. Films in originele versie worden vertoond om 17u. En vanaf 17/09 gaan we van start met ochtendvertoningen op zondag (10u30). Op feestdagen en in de vakantie zijn er extra vertoningen.
 


Verjaardagsfeestje?

Bij elke film uit dit programma kan je een kinderatelier reserveren: ideaal voor een (verjaardags)feestje! Het atelier begint na de film en duurt tot ongeveer 17u30.

Een kinderatelier kost 70 euro en kan voor groepjes van 6 tot maximum 10 kinderen. Knutselmateriaal, hapje en drankje inbegrepen. Ouders mogen erbij zijn, maar kunnen ook wachten in het café of even gaan winkelen.

Bij het reserveren van een film + kinderatelier ontvang je een mooie postkaart die je kan gebruiken om je gasten uit te nodigen.
Vraag ernaar!
 


Prijzen

6 euro (kind)
7,50 euro (volwassene)

10-rittenkaart = 50 euro = 5 euro per filmticket 
Een rittenkaart kan je gebruiken om meerdere filmvertoningen bij te wonen, of wanneer je in groep komt.