Opera & Ballet: seizoen 2019-2020 geannuleerd

15 maart 2020
Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, zien we ons genoodzaakt om de resterende voorstellingen in dit seizoen te annuleren. Ook de vertoningen die oorspronkelijk een nieuwe datum hadden gekregen (‘Fidelio’ en ‘Het Zwanenmeer’) zullen niet meer doorgaan.

Beste opera- en balletliefhebbers,

Jammer genoeg zien we ons genoodzaakt om de resterende voorstellingen in dit seizoen te annuleren. Ook de vertoningen die oorspronkelijk een nieuwe datum hadden gekregen (‘Fidelio’ en ‘Het Zwanenmeer’) zullen niet meer doorgaan.

Had je al tickets gekocht voor ‘Cavalleria Rusticana & Pagliacci’ (di. 21/04 of zo. 26/04), ‘Fidelio’ (di. 12/05 of zo. 17/05), ‘Het Dante-project’ (do. 28/05 en zo. 31/05), ‘Het Zwanenmeer’ (di. 9/06 of zo. 14/06) of ‘Elektra’ (do. 18/06 of zo. 21/06)? Dan sturen we je binnenkort een e-mail om je persoonlijk op de hoogte te brengen.

We hopen van harte om vanaf volgend seizoen weer tal van prachtige voorstellingen te kunnen tonen in onze cinema. We houden je zeker op de hoogte.


Een verklaring van de organisatie:

“Waar we eerst nog zo teleurgesteld waren over het uitstellen van Fidelio en Het Zwanenmeer, allebei publieksfavorieten en ontzettend mooie titels, valt nu ook het doek voor de rest van het lopende seizoen van The Royal Opera House.

De situatie met covid-19 heeft ook in Engeland zware gevolgen voor het culturele leven, en het is voor The Royal Opera House helaas niet mogelijk om het huidige seizoen af te ronden. Onze live uitzendingen komen hiermee ook te vervallen, net als de mogelijkheid om encores aan te bieden.”


Zorg voor jezelf en voor elkaar❤️